Rybářské tábory

07.03.2014 10:52

V létě je ideální čas na rybaření. Třeba na rybářském táboře:

 

Rada ČRS pořádá 27.7. - 9.8. 2014 tábor ve Smetanově lhotě.

Tábor je vhodný pro děti od 9-10 let, které už umí samostatně sestavit montáž a lovit aspoň jednou technikou (např. plavačka) a rády by se naučily nové techniky - položená, muškaření, rybolovná technika. Určitě tábor děti hodně posune v přípravě na Zlatou udici, poměr rybaření vs hry je tak 50:50. Na tento tábor jedu letos poprvé jako vedoucí.

Propozice a přihláška je ke stažení zde, přihláška se posílá na adresu:

ÚS města Prahy

Rybářská 3/5
147 00 Praha 4 - Podolí

Termín pro podání přihlášky je konec května, ale na tábor je velký převis dětí, takže čím dřív se pošle tím líp. Taky mi dejte vědět, že se hlásíte, abych mohla domluvit s vedením odboru mládeže místa pro náš kroužek a dát vám co nejdříve vědět, jestli je místo.

MO ČRS Braník přispívá na tento tábor dětem z kroužku, které jsou registrované u nás, 2000 Kč.

 

MO ČRS Vysočany ÚS MP pořádá 28.6. - 12.7. 2014 tábor u Zruče na Sázavou

Propozice a přihláška na https://www.rybaripraha.cz/obsah/ltm-2014-dokumenty-ke-stazeni.  Přihlášku je třeba nechat potvrdit u nás v MO, pak se posílá opět na Územní svaz. Na tento tábor jsem jela dvakrát jako vedoucí v minulých letech. Tábor vhodný pro děti od 9-10 let, které už umí samostatně navázat chytat aspoň jednou technikou, chtějí se naučit další (položená) a hlavně chytat co nejvíc. Poměr chytání ryb vs hry je tak 80:20. Tábor už léta vedou zkušení vedoucí, kteří jsou velmi zapálení rybáři. Lokalita velkým úlovkům nahrává - chodí se jak na řeku, tak na zarybněnou pískovnu.

Opět platí, že poslat přihlášku se vyplatí co nejdříve, ale není zde pro Prahu omezený počet míst, takže pokud pošlete včas přihlášku, neměl by být problém. Opět mi dejte vědět, že se hlásíte, jednak kvůli kapacitě tábora, tak kvůli příspěvku 2000 Kč od naší MO.

 

Po celé republice probíhají další rybářské tábory, o kterých ale nemůžu poskytnout informace o průběhu. Například rybarsketabory.cz. Na tyto tábory MO přispívat nebude.